Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
Waves System
ID-AL
Hírlevél

Cégünkről

            Az ELIMEX 1992-ben alakult. A cég tevékenysége a stúdió- és színpadtechnikai kiegészítők forgalmazására, gyártására és javítására koncentrálódik és a skála az egyszerű csatlakozóktól a professzionális mérőműszereken át a hangrendszerek tervezéséig, telepítéséig terjed. A profilba tartozó termékeket számos európai, amerikai és távol-keleti céggel együttműködve illetve azokat képviselve forgalmazzuk.

Az ELIMEX kizárólagos hazai forgalmazója a német KLOTZ a.i.s kábeleinek és stúdiótechnikai berendezéseinek, az LD-SYSTEMS és az LD-PREMIUM hangosítási berendezéseinek, a PALMER készülékeinek és gitár tartozékainak, az amerikai EMINENCE hangszóróinak, a liechtensteini NTI AUDIO hangtechnikai mérőműszereinek, a tajvani MASCOT mikrofonjainak. Kínálatunkban megtalálható az ADAM HALL, a BMS, a DEFENDER, a FLEXO, a KÖNIG&MEYER, a NEUTRIK, a ROBUST, a SCHILL, az SKB és a VOLEX termékeinek teljes választéka is. A nagy világmárkák mellett WorldMix márkanéven kínáljuk a különböző gyártók termékeiből általunk összeválogatott, szolgáltatásban vagy árban hézagpótló kiegészítőket.  

Saját fejlesztésű és gyártású termékeink, az egyedi igényekre konfekcionált kábelek, a 19"-os RACK keretek, dobozok, stage boxok, a RoadBox márkanevű flight case tároló és szállító konténerek keresettek a hazai felhasználók körében. Gyártott és forgalmazott termékeinkkel jelen vagyunk a fontosabb hangtechnikai beruházásokon és évről évre sikeresen növeltük ezek exportját is. Ahogy mondani szoktuk: „ott vagyunk minden jó buliban"

Részletesebb információért bármikor felkeresheti, az 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 188. alatti üzletünket, ahol egész évben várjuk a professzionális és amatőr felhasználókat illetve  kereskedőket. Nyitva tartási időben, hétfőtől-csütörtökig 10-18 óráig, pénteken 10-14 óráig, a 239-8270 illetve a 239-6688-as telefonszámon kollégáink szívesen válaszolnak a felvetődő kérdésekre. Az írásos anyagokat a 451-0560-as faxszámon illetve az info@elimex.hu e-mail címen is eljuttathatja hozzánk.

A probléma nálunk megoldandó feladat!


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: