Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
Waves System
ID-AL
Típus >> hangfalépítés >> hangszóróvédelem >> Eminence D-fend – – DSP-vezérelt hangszóróvédelem
12
x
     
x4,00 kg
x1 darab
 
xNyomtatási verzió
xKérdések a termékről

Eminence D-fend – – DSP-vezérelt hangszóróvédelem

Rendelési kód: E-DFSA300
 
Ár: 209 860 Ft
Az Ön Ára: 209 860 Ft
 
  darab Kedvencekhez
Készlet információkészlet információ:Megszünt, már nem tudjuk szállítani!
e-dfsa300-f1.pdf [1177 Kbyte]
Eminence D-fend SA300 – DSP-vezérelt hangszóróvédelem
Az SA300 készülékben alkalmazott szabadalmaztatott D-fend technológia lehetővé teszi a továbbfejlesztett, nagy hatásfokú teljesítmény konverziót a hangszórórendszerek eddig soha nem látott szintű védelmének megvalósítása érdekében. A D-fend technológia felépítésének köszönhetően az SA300 az ipar első programozható, nagy feszültségű, nagy áramerősségű, szélessávú, nagy hangrendszerek számára védelmet nyújtó készüléke.
Korlátozott teljesítménytűrő képességüknél fogva a védelmi áramköröket a múltban csupán a magas frekvenciás összetevők megóvására alkalmazták. Ezek úgy fejtették ki hatásukat a magassugárzókra, hogy a nemkívánatos teljesítményt ellenállásokra, illetve izzólámpára vezetve csökkentették. Nyilvánvaló, hogy ez a passzív teljesítményleosztó technológia csak bizonyos teljesítményig használható, a felhasználó által nem programozható, korlátozott a válaszideje, nincs frekvencia választási lehetőség és a várható élettartam szempontjából sem nyújt megnyugtató megoldást. A D-fend túllépett ezeken a hiányosságokon és először kínál olyan szélessávú, programozható hangszóróvédelmi hálózatot, amely számtalan alkalmazási területen megfelelő.
A technológia működési elve az, hogy csökkenti a terhelésre (hangszóró) jutó teljesítményt úgy, hogy közben az erősítő áramszükségletét is redukálja. Más szóval a D-fend nem teljesítményleosztó technológia, nem a teljesítményfelesleget alakítja át hő- vagy fényenergiává, hanem az erősítő teljesítmény kimenetét csökkenti a kívánt mértékben nagy hatásfokú digitális eljárással. A D-fend technológia utat mutat a felhasználóknak, hogy a hangszórórendszerekre fordított befektetéseiket illetően teljesen nyugodtak lehessenek. A D-fend mikroprocesszor-vezérelt digitális jelcsökkentő használatával a hangszóróvédelem konfigurálása szinte gyerekjáték.
Szélessávú hangsugárzók, vagy hangszórórendszerek védelme
Az ’All Pass’ funkció bekapcsolásával beállítható az átlagos kimenő teljesítményszint maximuma. Mint minden D-fend alkalmazásnál, itt is meghatározható a felfutás és lecsengés ideje a természetes hangzás érdekében.
Magas frekvenciás védelem
Az RMS és a csúcsteljesítmény korlátozható a magas frekvenciás összetevők hő- és mechanikai védelmének érdekében.
Alacsony frekvenciás védelem
A mélyhangszórók és mélynyomók viselik a legnagyobb mértékű terhelését hangzásban. A megfelelően kiválasztott csúcsteljesítmény korlátozással maximálható ezen összetevők működése anélkül, hogy a hangszórót mechanikai, vagy hő által kiváltott károsodásnak kellene kitenni.

Az alábbi ábrák illusztrálják a D-fend programozhatóságát a hangsugárzók terhelhetőségének megfelelően a válaszidő és a szükséges szintcsökkentés ábrázolásával.

A feltüntetett egységárak az ÁFA-t tartalmazzák (bruttó árak)
Gyártó
Eminence

ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: