Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
Waves System
ID-AL
Hírlevél

LD Systems DAVE G4X 2.1-es PA rendszer

2022.12.26.

Legyen szó DJ-ről, élő kiszenekarról, szólóelőadóról vagy a következő partiról, a mindennapi élő előadásokhoz egy mindenre alkalmas PA-ra van szükség, amely professzionális hangzást biztosít a legkülönbözőbb felhasználási területekhez. A lényeges dolgok listája: csatlakozók és tartozékok széles választéka a gyors és rugalmas helyszíni beállításhoz, valamint maximális megbízhatóság. Dióhéjban összefoglalva: a PA-nek éjjel-nappal a legjobbat kell nyújtania.
A DAVE G4X-nek köszönhetően a keresésnek vége. Ez az aktív kompakt PA nem csupán új, modern dizájnt kínál számos optimális kezelési megoldással. Egy 6 csatornás keverőt is beépítettek minden fontos bemeneti lehetőséggel, amelyre csak szüksége lehet. Ez lehetővé teszi a hangszerek, énekhang és hangforrások sokféle beállításának és kombinációjának létrehozását - vezetékes és vezeték nélküli verzióban egyaránt - a beépített Bluetooth-nak köszönhetően az egyszerű okostelefonon vagy táblagépen keresztüli streameléshez.
Az LD Systems DAVE G4X sorozat három méretben került forgalomba. A DAVE12G4X 12”-os mélynyomóval és 6,5”-os szatellitekkel rendelkezik, összteljesítménye 1460 W. A középső, DAVE15G4X mélyhangszórója 15”-os, szatellitjei 8”-os hangszórókat kaptak, a rendszer összteljesítménye 2060 W. A legnagyobb DAVE18G4X 18”-os mélynyomója és 8”-os szatellitjei 4000 W teljesítményre képesek.

 

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDDAVE**G4X


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: