Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
Waves System
ID-AL
Hírlevél

Gravity kordonszalag kazetta

2021.09.13.

Rendezvénytechnikusok, rendezvényszervezők vagy kiskereskedők számára egyaránt praktikus eszköz a Gravity SA Belt 1 B kordonszalag kazetta, amely állványra szerelhetőségével rendkívül sokoldalúan használható területek elkerítésére, a látogatók vonulásának szabályozására és útvonalak kijelölésére.
A Gravity SA Belt 1 B kordonszalag két méter hosszúra húzható ki, önfeszítő megoldást kapott. A visszacsévélődő szalag rendszer hasznos lezáró funkcióval rendelkezik, ami által a szalag megtartja a hosszát. Bármennyi kordonszalag kazettát összekapcsolhatunk egymással a hevedercsíptetők segítségével. Az SA Belt 1 B használatával feleslegessé válik újabb állványok vásárlása és raktározása, mivel a kazetta maga alul és felül egyaránt tartalmazza az 5/8”-os menetet, amellyel egyszerűen bármilyen 3/8”-os, 5/8”-os és M10 menetes mikrofonállványra, vagy hangfalállványra felszerelhető.
A Gravity praktikus eszköze készletben is megvásárolható, amelyben mindenből négy darab található, valamint egy táska is jár hozzá.

 

Részletes ismertető és vásárlás: G-SABELT1B, G-SABELT1BSET1


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: