Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
Waves System
ID-AL
Hírlevél

Gravity DJ asztal

2021.06.28.

A kreativitásnak nincs határa, de a munkaterületnek biztosan van. A hely, ahol korlátok nélkül ki lehet bontakozni, az a Gravity FDJT 01 DJ asztal. Kényelmesen elhelyezhető rajta a felszerelés, hogy mindig készen álljon a pillanatra, amikor megjön az ihlet.
A megbízható monitor hangfalakat elhelyezhetjük az állítható magasságú, 360°-ban elforgatható és 15°-ban dönthető tálcákon. A hangfalak precíz pozícionálása és döntése könnyen elvégezhető a csöveken látható beosztás segítségével.
A laptop a felszerelés szívében, az asztal közepén trónol, a beépített tüskék szorosan a tálcán tartják, még erősen megdöntve is biztosan áll a helyén. Mind a hangfaltartó-, mind pedig a laptoptartó tálcák pontosan beállíthatók a Gravity FDJT 01 DJ asztal hátulján futó sínen, amelyen jobbra/balra tologathatjuk őket.
Az sem jelent nehézséget, hogy az asztalt egyéni igényeknek megfelelő magasságba állítsuk. 680 mm és 1090 mm között szabályozhatjuk, 500 mm mélységével és 1190 mm szélességével rengeteg helyet nyújt a készülékeknek. A szintezhető lábak nagyobb stabilitást nyújtanak, az egyenetlen padló kompenzálható általuk.

 

Részletes ismertető és vásárlás: G-FDJT01


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: