Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
Waves System
ID-AL
Hírlevél

LD Systems IMA 60 installációs keverőerősítő

2021.04.22.

Az állandó telepített rendszerek a háttérbe beleolvadó, diszkrét megjelenést igényelnek, ugyanakkor a funkciók szempontjából rugalmasnak és sokoldalúnak kell lenniük. Különféle hangforrásokat kell csatlakoztatni, menedzselni kell ezeket, a nem elsőbbségi jeleket némítani kell a bejelentések és vészjelzések során.
Az IMA®60-nal az LD Systems az IMA keverőerősítő család új modelljét mutatja be, amely nem hagy kívánnivalót maga után kivitel és sokoldalúság terén.
Az IMA 60 probléma nélkül integrálható ipari és kereskedelmi alkalmazásokba, köszönhetően a 9,5”-os készülékháznak és a csatlakozási lehetőségek sorának, beleértve a Bluetooth vezeték nélküli audió kapcsolatot és a többlépcsős elsőbbségi áramkört. Az IMA 60 négy elsőbbségi beállítással rendelkezik, amellyel menedzselhető minden csatlakoztatott audió jel vészjelzés vagy elsőbbségi bejelentés alatt. Automatikus készenléti módot is aktiválhatunk, amellyel csökkenthető az energiafelhasználás az audió jel hiánya esetén.
A keverőerősítő két elsőbbségi csatlakozócsoporttal rendelkezik: egy a vészhelyzeti bemenethez a mikrofon/vonal és zenei források némítására, és egy pedig a mikrofon/vonal csatornákhoz csak a zenei források némítására.

 

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDIMA60


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: