Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
Waves System
ID-AL
Hírlevél

LD Systems DQOR installációs hangsugárzó család

2021.04.19.

Az LD Systems DQOR sorozatának 3”-5”-8”-os kétutas passzív installációs hangsugárzói elegáns, dinamikus megjelenésükkel, fekete vagy fehér színükkel harmonikusan illeszkednek a környezetbe kültéren és beltéren egyaránt. Az ügyes slide-and-lock rögzítésnek és a rejtett csatlakozóknak hála nincsenek csúnya kábelek. Hogy az esztétikus külső hosszútávon is megmaradjon, a hangszórórács korróziónak ellenálló alumíniumból készült.
Nincsenek korlátozások: a 27°-os függőleges és 45°-os vízszintes forgatási lehetőség révén a DQOR hangsugárzók sokoldalú elhelyezést tesznek lehetővé.
A DQOR hangsugárzók több elemből álló rendszerben, hosszú kábelezéssel is használhatók. A 70 V/100 V-os rendszerben alkalmazható DQOR 3T, DQOR 5T és DQOR 8T modellek többféle teljesítmény kivezetéses transzformátorral vannak szerelve.
A hangsugárzók fali rögzítőeleméhez az időjárás viszontagságaitól védő, két darabból álló gumiborítás vásárolható (LS-LDDQORWMC). Az egyik a rögzítőelem, a másik a csatlakozók védelmét szolgálja.

 

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDDQOR**


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: