Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
Waves System
ID-AL
Hírlevél

LD Systems Zone X 1208 hibrid felépítésű DSP mátrix

2021.03.22.

Az installációk egyre összetettebbé válnak. Ahol korábban a mikrofont vagy hangszórót kézzel kellet csatlakoztatni és kábelezni is, ott most sokoldalú routing lehetőségek használják a preseteket és automatikus folyamatokat. Az LD Systems Zone X 1208 DSP mátrix processzor mindezt lehetővé teszi, sőt még többet is.
A Zone X 1208 hibrid DSP architektúrájával alkalmassá teszi a hangrendszert különféle körülményekhez és felhasználási lehetőségekhez. Csak ki kell választani a különböző DSP sablonok egyikét és használni az eseményütemezőt ahhoz, hogy naptár szerinti munkafolyamatokat állítsunk be automatikus preset lehetőségekkel. Minden rendelkezésre áll: tizenkét szimmetrikus mikrofon/vonal bemenet alacsonyzajú mikrofon előfokokkal és egyenként kapcsolható 48 V-os fantomtáp csakúgy, mint a nyolc szimmetrikus vonalkimenet.
Az LD Systems Zone X 1208 hibrid felépítésű mátrix készülék Dante verziója 64 x 64 csatornás megoldást biztosít hangalapú IP alkalmazásokhoz.
A Dante szabvány különböző gyártók kompatibilis eszközeinek sokasága előtt nyitja meg az utat minden elképzelhető felhasználási területhez.

 

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDZONEX1208LS-LDZONEX1208D


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: