Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
Waves System
ID-AL
Hírlevél

Palmer Grand Audition MKII hangsugárzó jelosztó

2020.12.14.

Kényelmesen választható jelutak szabályozható hangerővel, kompromisszumok nélküli összehasonlítás az értékesítés szintjén, többmonitoros és többhelyiséges alkalmazások – ez csak néhány lehetőség a Palmer Grand Audition MKII hatékony felhasználási lehetőségei közül.
A Grand Audition MKII 16 különböző hangfal, vagy nyolc hangfalpár és nyolc mélynyomó csatlakoztatását teszi lehetővé, mindegyiket szimmetrikus vonalszintű XLR csatlakozón keresztül, mindezt egy 2 U magas 19”-os rack készülékházba építve. Attól függően, hogy miként kívánjuk használni a berendezést, a kimenetek egyenként, vagy sztereó páronként választhatók az intuitív böngésző-alapú szoftverben, vagy magán a készüléken.
A böngésző-alapú távvezérlés tabletről vagy laptopról irányítható, maximális kezelési kényelmet nyújtva. Ethernet és WLAN-képes készülékeket használhatunk a teljes konfigurációhoz és vezérléshez, beleértve a csatornák elnevezését, a média lejátszás és egyéb praktikus funkciókat. A Grand Audition MKII-t beépített USB médialejátszóval is felszerelték, amelyen keresztül referencia anyagokat játszhatunk le WAV, AIF, FLAC, MP3 és OGG adatformátumokban.

 

Részletes ismertető és vásárlás: PA-PGAMKII


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: