Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

Házistúdió kiegészítők a König & Meyertől

2020.10.05.

Egy saját házistúdió összeállítása sok zenész álma. A mai vírusos/karanténos időkben különösen előnyös, ha minden szükséges eszköz rendelkezésünkre áll és ki sem kell mozdulnunk hazulról ahhoz, hogy kiváló felvételt készítsünk. Hogy mindez valóra válhasson, abban a König & Meyer termékei lehetnek segítségünkre. Azokból válogattunk, amelyek elengedhetetlenek egy otthoni felvételi stúdióhoz.
42020 rack kocsi 12 U + 9 U méretével kiszolgálja az otthoni készülékeket, kerekeinek hála használaton kívül félretolható.
26772 vagy 26774 típusú asztali monitor hangfal állványra akár 15 kg-os hangsugárzót tehetünk, magassága beállítható a kényelmes üléspozícióhoz. A 26754 már nagyobb terhelhetőségű, és a földre kell helyezni, cserébe viszont tálcája dönthető.
Kényelmes és praktikus a 16080 típusú mikrofonállványra szerelhető fejhallgató tartó, használaton kívül ide helyezhetjük kedvenc fülesünket, sőt még további két fülmonitor is helyet kaphat rajta.
Gitárunk is mindig kéznél lehet, ha a 16280 típusú fali tartóra helyezzük, így a kis alapterületű stúdióban sem kell attól tartanunk, hogy véletlenül feldöntjük a gitárállványt. Szobánk stílusától függően megválaszthatjuk a kivitelt: fekete, parafa, vagy fehér színben.
Az Omega billentyűs állvány rendszer asztali változatot (18828) is kínál, sőt több hangszert is egymás fölé helyezhetünk (18822).
A kottapultra helyezhető ceruzatartó is jó szolgálatot tehet a stúdióban, kézre esik, nem kell keresgélni, ha gyorsan fel kell írni valamit.


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: