Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

Nagyteljesítményű profil mozgófejes lámpa

2020.04.27.

Mindössze 750 W fogyasztásával Cameo Opus® X Profile olyan világítási teljesítményt nyújt, amihez a hagyományos készülékeknek 1000 W-ra van szükségük. Ez a modern nagyteljesítményű mozgófejes lámpa különösen nagy hatásfokú világító egységének köszönhetően valósulhat meg.
A világító egység hatékonysága a Cameo OPUS X Profile mozgófejes lámpa kialakításának filozófiájában is tetten érhető. Így valósítható meg a 33000 lumen és 72000 lux (@ 5 m) fényerő. A teljes kiépítés a spot- és profillámpaként való használathoz és effektekhez tovább bővíthető a keret modulokkal. A 170 mm-es lencsével szerelt kiváló minőségű optika kiemelkedően széles (6°-48°) zoom tartományával kimeríthetetlen lehetőségeket biztosít. Inspiráló lehet a CMY színkeverés és egy további 6 dikroikus szűrővel rendelkező színtárcsa kombinálása is.
A fénytervezők méltányolhatják a forgatható animációs kereket, amely nem korlátozza a kreativitásukat. Látványos fényhatások hozhatók létre a forgó gobo tárcsa és a hat indexálható forgatható és cserélhető, vagy akár üresen hagyható üveg gobo kombinációjával.
A kerek, forgatható és indexálható ötoldalú prizma és az egyenes hatoldalú prizma által kínált sohasem látott lehetőségekkel fényhatások folyamata hozható létre.

 

Részletes ismertető és vásárlás: CL-OXP

Cimkék: Cameo, LED, lámpa

ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: