Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

Cameo EVOS® W3

2020.03.26.

A LED lámpa természetes hatása alapvető szempont, amikor mozgófejes megoldást keresünk világításhoz és effektekhez. Ez a kompakt és sokoldalú LED-es mini mozgófejes lámpa épp ezt nyújtja, illetve ennél sokkal többet. Nem foglal sok helyet a világításhídon és az áruházban sem, de ugyanazt a minőséget nyújtja, mint a nagyobb méretű EVOS® W7.
A melegfehér LED nem csupán csodálatos meleg pasztell árnyalatok keverésére ad lehetőséget, de remek fehér megvilágítást nyújt emberek, tárgyak és egyebek esetében. A single pixel kontrollal rendelkező wash lámpa főleg kölcsönző cégek igényes ügyfelei számára készült.
A hét 40 W-os RGBW LED gazdag RGBW színeket és lélegzetelállító fényeffekteket kínál. A Cameo EVOS® W3 lámpát különösen magas rendering index jellemzi más termékekkel összehasonlítva. A melegfehér chip segítségével a mozgófejes készüléket wash lámpaként használhatjuk emberek és tárgyak megvilágítására természetes fehér fénnyel vagy hangulatos pasztellszínekkel. A készülék többféle módon használható, köszönhetően a színes LED-ek és fehér chip kombinációjának, amely különösen jól definiált fehér tónusokat nyújt +Ra 90-es CRI értékkel.

 

Részletes ismertető és vásárlás: CL-EW3

Cimkék: Cameo, LED, lámpa

ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: