Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

A Klotz MiniLink sorozat Pro választékkal bővült

2019.09.02.

A KloztMiniLink PRO család minden tagja a strapabíró, de hajlékony PVC burkolatú PCD202 típusú, 4,3 mm átmérőjű, 0,22 mm2 keresztmetszetű vezetéket tartalmazó kábelre épül és fémházas, aranyozott csatlakozókkal szerelt. 

A KY1 inzert kábel 6,3 mm-es három-, illetve kétpólusú aranyozott érintkezős jack csatlakozóval rendelkezik, ahol a hegy a send, a gyűrű pedig a return csatorna. Másfél, három és hatméteres változatban kapható.
A KY5 típusú Y-kábel egyik végén 3,5 mm-es mini jack csatlakozó, a másikon pedig két 6,3 mm-es jack csatlakozó található. A mini jack kialakítása révén mobil eszközökhöz ideális, mert teljes egészében belemegy a védőtokkal ellátott okostelefonokba, iPadekbe és iPodokba.
A KY7 kábel egyik végén a szintén a praktikusan használható 3,5 mini jack található, míg a másikra két RCA dugót szereltek.
Ezekre a dugókra is jellemzők az aranyozott érintkezők és a tömör réz csatlakozók. Az RCA-kat fekete és piros színkóddal jelölték.
A KY8 kábelen két XLR mama csatlakozót találunk, míg a másik végére a sorozatra jellemző 3,5 mm-es mini jackdugót szereltek. A kiváló minőségű, ezüstözött érintkezős XLR-eket fekete és piros színkóddal látták el.
A Klotz KY9 verzió megegyezik a KY8 típussal azzal a különbséggel, hogy itt két XLR papa csatlakozót találunk a kábel végén.

Részletes ismertető és vásárlás: KL-KY1KL-KY5KL-KY7KL-KY8KL-KY9


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: