Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

Cameo Thunder Wash 600 UV és RGBW

2019.02.21.

Remek sötétben világító effektet hozhatunk létre a Thunder Wash 600 UV segítségével, amely a Cameo sikeres Thunder Wash sorozatának újabb kiegészítője. Összesen 648 darab ultraibolya SMD LED-et építettek bele, így tökéletes energiatakarékos helyettesítője a hagyományos 400 W-os UV lámpáknak.
A négy DMX üzemmód mellett a villogásmentes UV súrolófényt nyújtó lámpa önálló és master/slave funkciókkal is rendelkezik. Széles, 75°os sugárzási szöget produkál, stroboszkóp funkciója is van, lágy fényerőszabályzásra és a beépített mikrofonnak köszönhetően hangvezérlésre is képes.
Villanyozzuk fel a közönséget drámai és energiában gazdag fényeffektusokkal. Gyors villogású stroboszkóp, nagy intenzitású sokkoló és erős súrolófény képességével a Thunder Wash 600 RGBW a Cameo sikeres Thunder Wash sorozatának legújabb darabja. A DJ-k, zenekarok és élő rendezvények igényeinek kielégítésére a lámpa számos szolgáltatással és vezérlési lehetőséggel rendelkezik.
A fényes színes LED kijelző segítségével egyszerű a menüben való navigálás és a konfigurálás. A lámpa strapabíró fémházat kapott, univerzális tartókeret jár hozzá. A hárompólusú DMX és powerCON kompatibilis hálózati csatlakozók segítségével könnyen láncba fűzhető és ezáltal több készülékkel bővíthető a világítás rendszer.

 

Részletes ismertető és vásárlás: CL-TW600UV, CL-TW600RGBW

Cimkék: Cameo, LED, lámpa

ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: