Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

Cameo mozgófejes profil fényvető

2018.11.26.

A gyönyörű élénk színeket produkáló szuper fényes Cameo Opus® SP5 mozgófejes profil fényvető ideális többcélú eszköz precíziós megvilágításhoz az effektek gazdagságával. 500 W-os hideg fehér fényű LED-et építettek bele, CMY színfelbontási rendszert kapott lineáris CTO korrekcióval. A 7 dikroikus szűrővel ellátott színtárcsa gyors színváltást és megosztott színsugarakat biztosít. A lámpatest 15000 lumen fényárammal rendelkezik és 39000 lux fényerőt nyújt 5 méteres távolságból, gyors 540°-os vízszintes és 270°-os függőleges mozgással kombinálva.
A 130 mm-es lencsének köszönhetően az Opus® SP5 bámulatosan egyenletes megvilágítási területet képes létrehozni.
A hatékony sugár vezérlés lehetővé teszi a 6°- 42° közötti zoomolást, a fokozatmentes írisz szabályozást, valamint a folyamatos frost filtert, amely lágy súrolófény-szerű hatást kelt.
A geometrikus alakzatok létrehozásának széles választékát segíti a négylemezes fényterelő, melyek szöge és helyzete külön szabályozható a teljes zárásig. A precíz irány beállításhoz a teljes rendszer +/- 45°-ban elforgatható. A két gobo tárcsa 7 forgó és 8 statikus gobóval együtt használva remek áttünéseket produkál. A csodás látvány érdekében a fényterelő rendszer lecserélhető a külön megvásárolható animációs tárcsára. Forgatható és irányítható 3 oldalú kerek prizma, valamint 6 oldalú lineáris prizma sokszorozza meg a gobo vetítést, ezen kívül 4 választható görbéjű 16-bites fényerőszabályozás is megvalósítható.


Részletes ismertető és vásárlás: CL-OSP5P

Cimkék: Cameo, LED, lámpa

ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: