Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

Fresnel lencsés spotlámpák a Cameo kínálatában

2018.11.05.

A Cameo F2 D professzionális Fresnel lámpa kiváló minőségű 200 mm-es lencsével és hatalmas 15000 lumen fényárammal, lágy élű folyamatosan változtatható 15°-40° közötti sugárzási szöggel rendelkezik. Tökéletes és energiatakarékos helyettesítője a hagyományos 1 kW-os Fresnelnek, az RDM-képes spotlámpába 240 W-os 50000 üzemórás nappali fényű LED-et szereltek. 5400 K színhőmérsékletet produkál, 97-es CRI értékének köszönhetően a színeket élethűen, a valóságnak megfelelően adja vissza.
Az F2 D hatféle DMX üzemmódra képes, stroboszkóp funkcióval és 16-bites (négyféle görbe, állítható válaszidő) fényerő szabályzással látták el. Hatféle PWM frekvencia választható akár 25 kHz-ig a vibrálásmentes fény érdekében, a hatékony hőcsöves hűtés és a hőmérsékletfüggő ventilátor optimális működést biztosít. A Fresnel masszív alumínium öntvény készülékháza forgatható adatkerékkel és OLED kijelzővel rendelkezik, így könnyedén konfigurálható, ötpólusú DMX csatlakozói és PowerTwist be/kimenetei a lámpák láncba fűzését támogatják. Tartozékként 8-utas fényterelő, színszűrő keret és hálózati kábel jár hozzá.
Az F2 T csak a LED típusában különbözik a fentitől: volfrám fényű 3200 K színhőmérsékletű 14000 lumenes változat került bele.

 

Részletes ismertető és vásárlás: CL-F2D, CL-F2T

Cimkék: Cameo, LED, lámpa, Fresnel

ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: