Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

Cameo effekt lámpa készlet

2018.10.01.

Készre szerelt lámpáival a Cameo Multi FX Bar EZ kedvező all-in-one megoldás mobil DJ-k, előadók és zenekarok számára, hogy feldobják műsorukat látványos fényekkel. Színes megvilágítás, káprázatos forgó fénysugarak és lenyűgöző lassított mozgás effekt, ezeket nyújtja a négy spotlámpa, két LED-es Derby lámpa és négy stroboszkóp LED, amelyek egy rúdra vannak felszerelve.
Az integrált állványhüvelynek köszönhetően a felállítás és azonnali használatbavétel rendkívül egyszerű. A Multi FX Bar EZ számos vezérlési lehetőséget biztosít hét DMX üzemmódjával, négygombos kijelzőjével, vezeték nélküli lábkapcsolójával, vagy infra távirányítójával, amelyek mind tartozékai a lámparendszernek. A hétcsatornás DMX üzemmód saját Chase effektek gyors létrehozását teszi lehetővé. Az automatikus működéshez beépített fantasztikus programok választéka látványos fény show-t kínál mindhárom effekt kombinációjával, vagy csak a spotlámpák használatával.
A Cameo Multi FX Bar EZ-hez strapabíró táska jár a kényelmes szállítás érdekében, és egyszerűen láncba fűzhető nagyobb világítási rendszerek létrehozásához.

 

Részletes ismertető és vásárlás: CL-MFXBAREZ

Cimkék: Cameo, LED, lámpa

ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: