Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

LD Systems MAUI P900

2018.09.20.

A Porsche Design Studióval együttműködésben készült LD Systems MAUI® P900 kiváló hangtisztaságot és részletgazdag megszólalást nyújt. A legmodernebb audió technológia és a szemet gyönyörködtető elegáns megjelenés tökéletes választássá teszi minden olyan alkalmazásban, ahol briliáns megszólalásra és remek látványra van igény.
Az összesen 50 darab neodímium mágneses hangszóró és a D-osztályú erősítő 1400 W teljesítménye 131 dB-es hangnyomást és 42-20000 Hz-ig terjedő frekvencia átvitelt biztosít a korszakalkotó oszlop PA számára.
A MAUI® P900 rendszerben megtalálható a SonicGuide® hangterelő technológia csakúgy, mint a WaveAhead® magassugárzó elrendezés, melyek révén egyenletes hangsugárzás biztosítható.
A különleges megjelenést és kiemelkedő hangminőséget egyesítő MAUI® P900 selyemfehér, platinaszürke és grafitfekete színben kapható, bármely környezethez elegánsan illeszkedik.
A szemet gyönyörködtető hangosítási rendszer épségének megóvásáról igényes felépítésű flightcase forgalomba hozásával gondoskodik az LD Systems.
A kifejezetten a MAUI P900 hangrendszerhez készült levehető tetejű szállítóláda vázát erős, 9 mm vastag nyír rétegelt lemez alkotja 30 mm-es alumínium élvédőkkel, belül precízen formára vágott szivacs követi a készülék egyedi alakját. 

 

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDMAUIP900*, LS-LDMP900FC


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: