Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

Cameo diódás show lézer

2018.07.09.

5000 mW-os kimenő teljesítményével a Cameo D. Force 5000 RGB látványos grafikák vetítésére képes analóg modulációval és akár 16 millió színárnyalattal. A professzionális, diódás show lézer pengeéles 2 mm átmérőjű sugarakat vetít kevesebb mint 1 mrad elhajlással. 638 nm-es diódát alkalmaz, amely jól látható, élénk vörös színt hoz létre. Nem szükséges szervizbe vinni a készüléket, mivel a felhasználó által könnyen hozzáférhető sugár szabályzó rendszer lehetővé teszi a gyors beállítást, amennyiben szükséges. A D. Force 5000 RGB diódás kialakítása megnövelt élettartamot és sokkal nagyobb hatásfokot biztosít a hőmérsékletfüggő DPSS lézer forrásokkal összehasonlítva.
A D. Force 5000 RGB nagysebességű 30 Kpps @ 8° ILDA scannert kapott 50°-os pásztázási szöggel, valamint 25-tűs D-sub csatlakozós ILDA interfészt a szoftveres vezérléshez.
A pormentes kétrétegű alumínium készülékházban az optikai elemek és a tápegység elkülönítve található, ez minimális karbantartást és tökéletes működést biztosít.

 

Részletes ismertető és vásárlás: CL-LDFORCE5000RGB

Cimkék: Cameo, lézer

ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: