Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

Új generációs hangosítási rendszer az LD-től

2018.04.19.

Az LD Systems Mix 6 A G3 ideális választás kis PA rendszerként, vagy monitorrendszerként való használatra. Beépített négycsatornás keverővel és D-osztályú, 2 x 280 W csúcsteljesítményű erősítővel rendelkezik. A kompakt basszus reflex ládába egyedi gyártmányú 6,5”-os mélyhangszórót és 1”-os magassugárzót szereltek, frekvencia átvitele 80 Hz és 20 kHz közé esik, sugárzási szöge 80° x 70 °, részletgazdag és ütős, kristálytiszta hangot produkál.
Számos külső forrásból képes jelet fogadni, többek között elektromos hangszerekből, okostelefonról, tabletről, MP3 és CD lejátszókról. A beépített keverő három mikrofoncsatornát és egy sztereó vonalcsatornát biztosít kétsávos hangszínszabályzóval, kapcsolható hi-Z bemenettel és 15 V-os fantomtáppal. A kimeneti szekció háromsávos master EQ-t, 4 szegmenses kivezérlés jelzőt, szabályozható monitor és felvételi (RCA) kimenetet kapott. Az LD Mix 62 A G3 rendelkezik továbbá egy DSP-vezérelt effektprocesszorral és 16 előreprogramozott effekttel, valamint túlvezérlés, túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelmi áramkörökkel.
A 4 ohmos hangfalkimenet a passzív LD Mix 6 G3 passzív hangfal meghajtására alkalmas kéthangfalas használathoz. A passzív láda ugyanazt a 6,5”-os mélysugárzót és 1”-os magassugárzót kapta mint aktív testvére, frekvencia átvitele 80 Hz-20 kHz közé esik, sugárzási szöge 80° x 70°, ütős és részletgazdag, kristálytiszta hangzást nyújt.

 

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDMIX62AG3, LS-LDMIX62G3


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: