Jogi nyilatkozat | Adatkezelési szabályzat|ÁSZF Cégünkről Oldaltérkép Elérhetőségeink
Részletes keresés Híreink facebook Árlisták Letöltések
 
Kedvencek megtekintése Kosár megtekintése : Az Ön kosara jelenleg üres.
Elfelejtett jelszó
Termékek
Akciók !!! Újdonságok !!!
Elimex
Neutrik
Adam Hall
NTI Audio
Palmer
LD Systems
König & Meyer
Klotz
Eminence
BMS
Mascot
Robust
Roadbox
Flexo
Schill
Volex
SKB
Worldmix
Defender
Cameo
SD Systems
Gravity
2m Mobil Stage
ID-AL
Hírlevél

Elemes Cameo

2017.05.25.

Goodbye cables, hello battery! Akkumulátorról üzemelő WiFi kapcsolaton keresztül vezeték nélkül vezérelhető lámpaújdonságokkal jelentkezett a Cameo.
Az elemes működéssel, a beépített vezeték nélküli DMX vezérléssel és az IP65-ös minősítéssel a Cameo Zenit® B60 készen áll arra, hogy megfeleljen mind belső, mind pedig kültéri világítási alkalmazásokra. A professzionális Par lámpát négy 15 W-os Cree LED-del szerelték fel, amelyek 50000 óra élettartamot és 1900 lumen fényáramot biztosítanak, továbbá egyenletes színeket és 11°-os sugárzási szöget nyújtanak. Tovább növeli a felhasználási területet a két speciálisan tervezett diffúzor választható 25°-os, vagy 40°-os sugárzási szöggel. Ezen kívül hét DMX mód, RDM és IR távvezérlés, a kijelző és a gombok segítségével manuális vezérlés is megvalósítható, valamint 2,4 GHz-es W-DMX™ vevővel is fel van szerelve. Fekete (CL-ZB60BLSD) és króm (CL-ZB60CLSD) színben is megvásárolható.
A Cameo Zenit® sorozatához készült diffúzor a lámpa kerek fénysugarát 60°x10°-os elliptikus fénysugárrá alakítja. A diffúzort a saját gumi keretében forgatni lehet, így a fénysugarat a kívánt helyre tudjuk irányítani a lámpatest elmozdítása nélkül.
A CL-ZB60CASE6PC masszív flight case ideális megoldás összesen hat darab Cameo Zenit B60 Par lámpa biztonságos szállítására, tárolására és töltésére. A láda 7 mm-es nyír rétegelt lemezből készült szivacs béléssel és megbízható Adam Hall hardverekkel, beleértve a nyolc rugós szállító fület és a négy strapabíró önbeálló 100 mm-es kereket. A ládában külön rekesz található a kiegészítőknek, egy kivehető doboz 12 fényterelő diffúzor számára, tetején pedig tálcák találhatók a ráhelyezett másik láda kerekeinek fogadására. Teljes egészében be van kábelezve az elemről üzemelő lámpatestek kényelmes, a tárolás alatt történő töltése érdekében.

 

Részletes ismertető és vásárlás: CL-ZB60BLSD, CL-ZB60CLSD, CL-ZPLSD6010, CL-ZB60CASE6PC


ELIMEX
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 188.
Tel.: 06-1-239-8270
E-mail: